Η ανέγερση του οινοποιείου ολοκληρώθηκε το 2005. Το επισκέψιμο οινοποιείο διαρθρώνεται σε τρία επίπεδα, όπου στο πρώτο και ισόγειο επίπεδο βρίσκεται η αίθουσα υποδοχής επισκεπτών, η αίθουσα εκδηλώσεων για εκθέσεις και διαλέξεις, η αίθουσα γευσιγνωσίας, οι δεξαμενές ζύμωσης και το εμφιαλωτήριο (στο πίσω μέρος). Στο δεύτερο επίπεδο είναι ο χώρος ωρίμασης των κρασιών του κτήματος, ενώ στο τρίτο και καταληκτικό επίπεδο υπάρχει ο χώρος παλαίωσης των φιαλών όπου κάτω από φυσικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας επιτελείτε η εξέλιξη των οίνων. Χαρακτηριστικό είναι, ότι έχει διατηρηθεί αυτούσιο ένα κομμάτι βράχου που βρέθηκε κατά τη ανασκαφή-οικοδόμηση του οινοποιείου στο υπέδαφος, και διατηρείται-χρησιμοποιείται ως τοίχος της αίθουσας, αλλά και για να συνεισφέρει στην διατήρηση της ιδανικής υγρασίας στον χώρο και στη φυσική διεργασία ωρίμανσης των κρασιών. Το οινοποιείο διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, λειτουργεί κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής HACPP και πιστοποιείται κατά ISO 22000 για διασφάλιση ποιότητας.