Επιλογή Οίνων

[wpforms id=”678″]

Παλαιές Εσοδείες

Κτήμα Βουρβουκέλη
Άβδηρα – 20ο χλμ. Ξάνθης – Αβδήρων
Τ: 0030 25410 51580
Τ: 0030 25410 51937
mail: info@vourvoukeli.gr

Το οινοποιείο Βουρβουκέλη προσφέρει κρασιά από παλαιότερες τρυγητικές περιόδους, απευθείας από το οινοποιείο, για λόγους ασφάλειας κατά τη μεταφορά τους.

Η φιλοσοφία του κτήματος είναι να παράγει οίνους που εξελίσσονται με τον χρόνο. Από επιλεγμένες εσοδείες δεσμεύεται ένας αριθμός φιαλών που αφήνονται να εξελίξουν τον χαρακτήρα τους, σε ήρεμο και ελεγχόμενο περιβάλλον, στο κελάρι μας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του οινοποιείου.

Διαλέξτε την εσοδεία που επιθυμείτε και αναλόγως την διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης εσοδείας, η αποστολή γίνεται σε ποσότητα δύο έως έξι φιαλών το ανώτερο, σε συσκευασία ασφαλείας ή σε συσκευασία δώρου.

Στο vintage shop μπορείτε να προμηθεύεστε μόνο τις διαθέσιμες παλαιές σοδειές του Κτήματος.

Η παραγγελία σας μπορεί να προωθηθεί μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο σε ώρες γραφείου, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών εξαρτώνται από τις εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες, δεδομένου ότι οι χρεώσεις ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή ή την πόλη. Πριν την πληρωμή, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου.

Σε περίπτωση που θα θέλατε να στείλετε δώρο, έχετε τη δυνατότητα κατά την παραγγελία σας, να συμπληρώσετε διαφορετική διεύθυνση χρέωσης και αποστολής. Έτσι, η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα αποσταλεί στη διεύθυνση χρέωσης, ενώ το δώρο σας, θα φτάσει στη διεύθυνση αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν έξοδα συσκευασίας και μεταφοράς, καθώς και ασφάλεια θραύσης.

Για παραγγελίες άνω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Επιλογή Οίνων

  Επιλέξτε παλαιωμένους οίνους καθώς και εσοδεία για τον καθένα

  Άβδηρος Ερυθρός

  ΑΒΔΗΡΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣΕΣΟΔΕΙΑ

  Λαγάρα Ερυθρός

  ΛΑΓΑΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΕΣΟΔΕΙΑ

  Λημνιό

  ΛΗΜΝΙΟΕΣΟΔΕΙΑ

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και όποιες παρατηρήσεις έχετε

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Παρατηρήσεις

  The services of paper writing offer a variety of benefits. You can get better grades, a good GPAs, and also greater flexibility and paper help time in how you plan your college events. The advantages are more than more than worth the cost of using a the writing services. Here are some of them:

  No comments yet. You should be kind and add one!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.This is a required field!

  <small>You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes:<br> <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>