Επιλογή Οίνων

[wpforms id=”678″]

Παλαιές Εσοδείες

Κτήμα Βουρβουκέλη
Άβδηρα – 20ο χλμ. Ξάνθης – Αβδήρων
Τ: 0030 25410 51580
Τ: 0030 25410 51937
mail: info@vourvoukeli.gr

Το οινοποιείο Βουρβουκέλη προσφέρει κρασιά από παλαιότερες τρυγητικές περιόδους απευθείας από το οινοποιείο για λόγους ασφάλειας κατά τη μεταφορά τους.

Η φιλοσοφία του κτήματος είναι να παράγει οίνους που εξελίσσονται με τον χρόνο. Από επιλεγμένες εσοδείες δεσμεύεται ένας αριθμός φιαλών που αφήνονται να εξελίξουν τον χαρακτήρα τους στο ήρεμο και ελεγχόμενο συνθηκών περιβάλλον στο κελάρι μας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του οινοποιείου.

Διαλέξτε την εσοδεία που επιθυμείτε . Η αποστολή γίνεται σε ποσότητα 2-6 φιαλών το ανώτερο, σε συσκευασία ασφαλείας η σε συσκευασία δώρου και αναλόγως την διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης εσοδείας.

Στο Vintage Shop μπορείτε να προμηθεύεστε μόνο τις διαθέσιμες παλαιές σοδειές του Κτήματος. Η παραγγελία σας όμως μπορεί να προωθηθεί μόνο τις εργάσιμες ημέρες, ώρες γραφείου. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ημέρες που το Κτήμα παραμένει κλειστό. Οι ώρες παράδοσης των κρασιών εξαρτώνται από τις εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών.

Για την καλύτερη σας εξυπηρέτησή συνεργαζόμαστε με περισσότερες από μια εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών, δεδομένου ότι οι χρεώσεις ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή ή την πόλη. Πριν την πληρωμή σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου.

Σε περίπτωση που θα θέλατε να στείλετε ένα δώρο, έχετε τη δυνατότητα κατά την παραγγελία να συμπληρώσετε διαφορετική διεύθυνση χρέωσης και αποστολής. Έτσι, η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα αποσταλεί στη διεύθυνση χρέωσης ενώ το δώρο σας θα φτάσει στη διεύθυνση αποστολής. Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν έξοδα συσκευασίας και μεταφοράς, καθώς και ασφάλεια θραύσης.

Για παραγγελίες άνω των 50€ δε χρεώνονται τα έξοδα αποστολής.

Επιλογή Οίνων

Επιλέξτε παλαιωμένους οίνους καθώς και εσοδεία για τον καθένα

Άβδηρος Ερυθρός

 ΑΒΔΗΡΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣΕΣΟΔΕΙΑ

Λαγάρα Ερυθρός

 ΛΑΓΑΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΕΣΟΔΕΙΑ

Λημνιό

 ΛΗΜΝΙΟΕΣΟΔΕΙΑ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και όποιες παρατηρήσεις έχετε

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Παρατηρήσεις